nätdejting fakta

 • gratis dejting nummer opzoeken Nissan har utvecklat en konceptversion av crossovermodellen speciellt för familjer med hund
 • dejta linköping Skräddarsytt bagageutrymme fyllt med praktiska funktioner för säker och bekväm plats för två hundar
 • dejtingsidor akademiker Bilen har utvecklats efter en undersökning bland hundägare som visade att nästan 90% ville ha fler hundvänliga funktioner i bilen
 • seriösa dejtingsajter flashback Bland finesserna på X-Trail 4Dogs finns tvåvägs hundkamera, dusch, hårtork och uppkörningsramp
 • nätdejting för kulturintresserade Se mer av konceptbilen Nissan X-Trail 4Dogs

jämföra dejtingsajter finland nissan

dejt sajtovi Undersökningar har visat att nästan alla hundägare tycker att deras hund ska betraktas som en medlem av familjen. Dessutom anser en majoritet att de skulle köpa en ny bil som var utrustad med mer hundvänliga funktioner.

gratis dejting för äldre namn För att möta deras behov har Nissan lanserat en unik, ny modell – konceptversionen X-Trail 4Dogs. Den här konceptbilen visar att Nissans flaggskepp är den perfekta crossovern för familjer som ska ut på äventyret, särskilt när de har fyrbenta vänner med sig.

dejtingsajter bäst i test hörlurar X-Trail 4Dogs är den perfekta hundvänliga crossovern, med ett bagageutrymme som byggts om helt för att ge plats för upp till två sällskapsdjur.

dejta läkarstudent ki Bagageutrymmet i crossovern har förvandlats till en trivsam oas för hundarna. Utrymmet är på hela 445 liter och utrustat med flera olika praktiska funktioner. Alla har valts ut noggrant för att göra det mer bekvämt för både hundarna och ägaren.

nätdejting hopplöst Till exempel har Nissan X-Trail 4Dogs allt som krävs för att tvätta av hundarna efter en lång, smutsig promenad. Dra ut slangen 360° och duscha av hunden, byt sedan till hårtorken och låt luftströmmen torka av pälsen. Dra ut rampen så att hunden kan gå upp i bagageutrymmet – så att ägaren slipper lyfta hunden och smutsa ner sig – och slå sedan på det integrerade torsksystemet som sprutar in varmluft i bagageutrymmet.

nätdejting oslo maraton nissan1

dejting på telefon Sedan kan hunden lägga sig tillrätta i den stora, sköna hundkorgen, dricka vatten från den spillfria skålen eller ta något att äta från den smarta hundmatsautomaten. Under färd är hunden säkrad via en sele som är fäst med krokar.

dejting presentation flashback När de är klara för att köra hem igen efter hundpromenaden kan föraren och passageraren i framsätet lätt hålla koll på hunden med hjälp av den innovativa hundkameran. Den har integrerats på ett finurligt sätt i X-Trails infotainmentsystem NissanConnect. Ägaren och hunden kan se varandra via 7″-skärmen på instrumentbrädan och en ny 10″ LCD-skärm, som monterats i bagageutrymmet. Via en ljudlänk kan ägaren också tala med hunden så att den känner sig trygg och lugn.

gratis dejting utan medlemskap centerpartiet Fästen för dusch och hårtork förvaras i en ny, utdragbar låda, som är lätt att komma åt vid bagageutrymmets öppning. Nya fack har tillkommit på sidorna, så att bagageutrymmet kan hållas fritt från olika prylar som till exempel hundmat, soppåsar och koppel. X-Trail 4Dogs har också utrustats med en hundvakt ovanför baksätet – ett Nissan originaltillbehör som redan finns att köpa.

varför dejta en hästtjej Hela bagageutrymmet har klätts in i läder av premiumkvalitet. Det gör att det är lätt att tvätta bort smuts och bli av med hundhår.

positivt med nätdejting exempel Nissan utvecklade konceptversionen X-Trail 4Dogs efter en undersökning bland mer än 1300 hundägare. Undersökningen genomfördes av The Kennel Club, Englands största och mest välkända organisation som arbetar för hundars hälsa och välbefinnande. Undersökningen visade att:

 • Nästan alla hundägare (99,9%) betraktade sina hundar som en familjemedlem
 • Ungefär lika många (98,7%) av ägarna använde bilen för att transportera sin hund
 • Nästan 90% (88,9%) skulle köpa en bil som var utrustad med hundvänliga funktioner
 • Nästan 90% (88,7%) av ägarna transporterade sin hund i en bil minst en gång i veckan
 • Över 90% (90,5%) transporterade hunden i bilen på resor som tog 10 minuter eller mer
 • Över hälften (54,7%) skulle önska att de hade en bil som var mer lättåtkomlig för hunden
 • Nästan 3/4-delar (71,5%) transporterade hunden i bagageutrymmet eller baksätet
 • Över hälften (50,9%) sade att de trodde att en bil med ett stort bagageutrymme var rätt för hunden

nätdejting viktoria uppsala nissan2

gratis dejt spel dejting över 50 Ryan Gains, Chief Marketing Manager, X-Trail, säger: ”Undersökningen visade mycket tydligt att för hundägare är hunden verkligen en del av familjen. Att se till att hundens behov och önskemål tillgodoses är ofta lika viktigt som att barnen har det bra och är glada. Nissan X-Trail är en bil som tagits fram för familjer som söker äventyret. Och konceptbilen X-Trail 4Dogs tar detta till en ny nivå.”

bästa dejtingsajterna Nissan X-Trail 4Dogs har utvecklats med tanke på alla praktiska vardagssituationer. Hundkorgen, vattenskålen och hundmatsautomaten är lätta att ta bort för att skapa ett rymligt lastutrymme – till exempel för att få plats med matkassar – när hunden inte när med. Reservhjulet är också lätt att komma åt även när hundtillbehören är på plats.

dejtingsajter för gifta personer X-Trail är den största av de tre modellerna i Nissans prisbelönta crossoverfamilj, där även Qashqai och Juke ingår. Nissan X-Trail finns antingen med fem eller sju bekväma säten. Alla kan fällas ner så att man får ett platt golv med en lastkapacitet på hela1982 liter. Alla 5-sitsiga versionerna har ett innovativt system för lastning som standard. Systemet består av hyllor och lastavskiljare som kan ställas in på 18 olika sätt för att organisera lasten så optimalt som möjligt varje gång.

nätdejting över 40 *Vid undersökningen, som genomfördes av The Kennel Club, svarade 1360 hundägare boende i England.

dejtingsidor på facebook iphone 04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

zon dejting exempel DOG NEWS Sveriges största hundblogg

dejtingsajter jämför abonnemang

vilken dejtingsajt är störst

dejting frågor gratis  

Det här inlägget postades i helt gratis dejting på nätet och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk dejta döv kille.

Kommentera

dejta 2 killar samtidigt lyrics Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. dejt stockholm restaurang.